25.05.2012 г., 14:04 ч.

Тъжен дъжд 

  Поезия » Пейзажна
888 0 3

Дъждът навън отново се изсипва

и кърши клони с ледени ръце.

Прегръща грубо улиците прашни

и крие усмивката на топлото небе.

 

Дава всичко, за да натъжава...

причките, тръгнали на юг.
Не иска той... да тъне в забрава

и носи в себе си мъст и студ.

 

Аз ще изляза да му се порадвам,

да погали моите коси,

за да види, че не го забравям

и той като мен да не тъжи...

 

© Елиса Каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??