15.12.2007 г., 10:13 ч.

Тъжен наблюдател 

  Поезия » Любовна
623 0 4
Не те познавам и не искам цвета на твоите очи да знам,
но погледа му разпознавам,
и тебе виждам в него, когато мисли, че е сам...

Била съм безразлична към твоето страдание,
и знам, че няма дума,
която да използвам в свое оправдание...

Това, което искам да не знаеш,
че в погледа на всяка друга,
можеш себе си да разпознаеш...

Желая ти кураж и сила,
товара си да носиш,
и да съумееш да си мила...

А аз оттеглям се безславно,
и ставам тъжен наблюдател
много бавно...

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??