1.11.2016 г., 9:52 ч.

Тъжен Сезон 

  Поезия » Философска
388 3 0

***

Навярно е тъжна тя - Зимата.

Носи студ и самота - Тъжен сезон.

Дърветата остават голи, без листа

и някак слънцето е тъй далеч!

 

И незнайно как в човека

Гнездо си прави празнотата,

Слънцето пръска лъчи от далеч 

едва топли самотните души.

и птиците ги няма, да пеят сутрин.

 

Навярно зимата е доста тъжна,

а дали тя е самотна... или вечно 

влюбена в пролетта!?

***

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??