6.05.2014 г., 13:00 ч.

Тъжен Св. Валентин 

  Поезия » Любовна
872 1 2

Тъжен Св. Валентин

 

В празника на любовта всички влюбени по света 

разменят си подаръци и топли слова.

Но защо вместо слънцето да грее в моите очи,

болка се е настанила в моите гърди?!

 

Тъгата дом си е направила в моето сърце,

а перата капят от ангелските ми криле!

Далеко от мен са устните,

с които искам да празнувам деня на влюбените!

 

Целувка нежна, страстна и топла искам да му даря,

да се вгледам в любимите кафяви очи и да прошепна:

Ти си най-прекрасният ми подарък за деня на любовта! 

Обичам те, обичай ме и ти с цялата си душа!“

 

 

 

                                                                                          „За ангела на моята душа“

© Ай. Джи. Лилит Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Татяна. ☺ Радвам се, че ти харесва. Макар че не пиша поезия често и не се смятам за добър поет. Поздрави!
  • Пишеш великолепно! Определено поезията ти ме грабна!
Предложения
: ??:??