Тъжен Св. Валентин
В празника на любовта всички влюбени по света
разменят си подаръци и топли слова.
Но защо вместо слънцето да грее в моите очи,
болка се е настанила в моите гърди?!
Тъгата дом си е направила в моето сърце,
а перата капят от ангелските ми криле!
Далеко от мен са устните,
с които искам да празнувам деня на влюбените!
Целувка нежна, страстна и топла искам да му даря,
да се вгледам в любимите кафяви очи и да прошепна:
„Ти си най-прекрасният ми подарък за деня на любовта!
Обичам те, обичай ме и ти с цялата си душа!“
„За ангела на моята душа“
© Ай. Джи. Лилит All rights reserved.