4.09.2007 г., 12:30 ч.

Тъжна луна 

  Поезия
755 0 2

И тази нощ ще бъде като всички

други - тежка, тъмна и безкрайно дълга.

И там ще мъждука една студенина

на тъжна луна, страдаща с мен,

наблюдаваща ме всяка вечер, потънал

с мислите и болките си.

От тази студена светлина замръзва

и моята душа. От сълзите ми, стичащи

се по лицето, заплаква и небето с хиляди

звезди. Там, в моя поглед замъглен,

изплува една тъжна луна.

© Мартин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??