22.10.2006 г., 11:31 ч.

Тъжни очи 

  Поезия
1039 0 4
Не ме поглеждай в очите!
Че само тъжни ще ги срещаш,
макар и скрито във сърцето!
Сълзите ми текат, не питат.
Защо не ме попиташ някой
път, каква е точно любовта ми?
Искам за секунда да обичаш
като мен! И ще разбереш, защо
очите ми са тъжни.
Усещаш ме понякога, нали?
Че нещо в мене скрито се бунтува,
а ти ми каза да мълча.
Но позволи ми. Моля те, поне сълзите ми
за моята тъга да знаят.

© Палмира Божинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??