1.08.2018 г., 0:09 ч.  

Самота 

  Поезия » Любовна
421 0 0

Вас рози ви не допират,

затуй сълзи текат от вас.

Мечти за щастие, любов умират -

в сърцето ми е леден мраз.

 

Сенки на нощта сте вие,

нивга няма да видите лъчи.

Болката не мога аз да скрия,

о, бледни, тъжни мои очи!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??