Вас рози ви не допират,
затуй сълзи текат от вас.
Мечти за щастие, любов умират -
в сърцето ми е леден мраз.
Сенки на нощта сте вие,
нивга няма да видите лъчи.
Болката не мога аз да скрия,
о, бледни, тъжни мои очи!
© Георги All rights reserved.