13.11.2012 г., 18:43 ч.

Тъжно е... 

  Поезия » Друга
629 0 1


Тъжно е...


Тъжно е, когато нещо си отива,

сърцето ти от болката се свива.

Тъжно е, когато нещо си отива,

а ти не можеш да го спреш.

Нямаш сили и крачка да направиш,

нямаш думи, с които да го спреш.

И безмълвен стоиш в стаята празна...

Тъжно е, когато нещо си отива,

трудно е дори да се опише…

Колкото и да си силен,

колкото и да не ти пука,

част от теб умира тука...


© Теодора Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чувства се колко ти е тъжно - нямаш сили и крачка да направиш.
    Много тъжни стихове чета напоследък - на един му е тъжно, на друг му е сиво, на друг - мъгливо...
    Но ще се вдигне мъглата, не се съмнявайте!
Предложения
: ??:??