26.01.2018 г., 14:29 ч.

Тъжното ми откровение 

  Поезия » Оди и поеми
634 1 0

Тук съм, но ти не си готов за мен. 

Животът беше красив, но ние го съсипахме. Съсипахме и самите нас..

Обичам те, но ти мен не.

Мразя себе си и ти ме мразиш.

Пиша от сърце и душа, но ти го разбра.

Губя себе си, губя теб и също губя нас.

Може би искам да се изгубя и да се не върна отново в тялото си?

Може би искам да спася теб и мен?

Може би сме разбити?

Може би ще бъдем добре..?

Пиша всичко това със сълзи на очите си.. 

Тези сълзи са за теб и заради теб.

Ти, мое всичко и мое нищо.

© Ива Гачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??