6.07.2023 г., 11:12 ч.

Тъмна луна 

  Поезия
276 0 0

Отблъснат надолу невярващ в мен

мисълта ти е чук във стената тухла по тухла от разум строен

Сам, изгубен без капка светлина във нощта

не знам каква е тази тъмна луна

 

Удавен във мрака видях твоето лице

спаси ме загива моето сърце

Ти си тръгваш изчезва моята луна

трупът ми плува в мрак на съдба

 

На дъното е светло аз съм на повърхността

отразява блясъкът на тъмна луна

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??