11.06.2010 г., 19:04 ч.

Тъмни дни! 

  Поезия » Философска
437 0 1

Как времето спря,

макар и всички да казват,

че това е невъзможно...

 

Как времето спря

и то в отрицателната му,

тъмна страна.

 

За нас сега вече нямаше

кой да ни погледне

и да ни погали.

 

Нямаше те теб

пак да ни похвалиш

и пак да ни покажеш грешките...

 

Но сигурно ще има ден,

в който ще се осъзнаем

и просто ще продължим напред.

 

Само се молим,

нека този ден настъпи скоро

и да ни е в един от дните, където

да ни се върнат мечтите!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??