12.11.2019 г., 22:29 ч.

Тъмни сънища 

  Поезия » Любовна
300 0 0

Сънувах те, беше част от онези тъмни сънища,

които не искаш да ти се случват.

Дори и в онзи, несъзнаван свят ти си там.

Събудих се с онова мрачно чувство, приличащо

на депресия.

Не мога да избягам, сграбчил си ме като страшно чудовище

от американски хелуински филм, 

а там изход няма или по-скоро

изходът е смъртта.

Години наред, все бягам от теб, но

 все печелиш състезанието на гоненица.

Ноември е месецът на мрака и чудовищата,

ноември си роден ти,

моят най-голям кошмар! 

© Bez ime Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??