Nov 12, 2019, 10:29 PM

Тъмни сънища 

  Poetry » Love
308 0 0

Сънувах те, беше част от онези тъмни сънища,

които не искаш да ти се случват.

Дори и в онзи, несъзнаван свят ти си там.

Събудих се с онова мрачно чувство, приличащо

на депресия.

Не мога да избягам, сграбчил си ме като страшно чудовище

от американски хелуински филм, 

а там изход няма или по-скоро

изходът е смъртта.

Години наред, все бягам от теб, но

 все печелиш състезанието на гоненица.

Ноември е месецът на мрака и чудовищата,

ноември си роден ти,

моят най-голям кошмар! 

© Bez ime All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??