16.06.2011 г., 10:51 ч.

Тъмнината 

  Поезия » Друга
456 0 0

Тъмнината - тя е толкова великолепно мека,
изпълнена със студена, нежна, тайнствена тъга.
Тъмнината - тя красиво в ъгъла ни чака,
в душата тайничко наднича и ъгълчето свое тя намира.

Тъмнината блажена - пухена постеля тя предлага,
за сънища безкрайни, в сивота обвити.
Тъмнината, меланхолично свята, безценен дар -
за самотата тя е същински рай!

© Борислав Луканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??