31.12.2016 г., 16:28 ч.

Тъмнината е крило на пеперуда 

  Поезия
386 1 8

Заблестя тишината,

целуна снежинките.

С любов светлината

погали боровинките.

Упои се красотата

и разтвори душите.

В сребро е голотата,

потопи се в сълзите.

Напразно самотата

ровичка във чудото.

Затова и тъмнината

е крило на пеперуда.

 

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??