9.07.2010 г., 9:58 ч.

Тъпо ми е... 

  Поезия
1038 0 0

Тъпо ми е...
Тъпо ми е на душата.
Скуката обсебила е празнотата.
Тъпо и безцелно е и в самотата.

И животът тъп е...
Ежедневни битовизми разкъсват
иначе чувствителната ми душа.

И любовта е тъпа...
Ти си влюбен, той не е,
ти го искаш, той пак спи,
ти жадуваш страст,
той умира си за власт.

Всичко тъпо е,
безсмислено и празно.
В кръговрата на живота
и тъпнята се върти.
И пак, и пак, и пак...

... и няма край.
Тъпо ми е...
... и така безкрай.

08/07/2010 посветено на Boyana Dinkova

© Гери Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??