3.05.2022 г., 18:22 ч.

„Tърговийка и купон” 

  Поезия » Хумористична
385 0 0

Ни ще мине някой, ни ще спре

в нашето затънтено градче.

Общо взето, казано накратко –

абсолютна скука, братко...

 

Има ден един обаче,

в който всички някак си откачат

и градчето ненадейно оживява –

улиците му се наводняват

 

от сергии, столчета и маси,

пълни с Niki-та и Adibas-и.

Разбира се, да не забравяме и Ruma –

топ чепици за нищожна сума!

 

Дрехите пък – супер разнообразие,

чак е бедна твоята фантазия!

За парфюмите и дума да не става –

пръснеш се веднъж – жените пощуряват!

 

Почват все около теб да се навъртат,

да те търсят и да се озъртат!

Вещи за бита пък – най-различни,

екстра качество с цени отлични!

 

Плащаш две, а получаваш три –

алъш-веришът трябва да върви!

Така че идвай, на пазара е купон –

стоки милион за всеки дом!

© Калински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??