Ни ще мине някой, ни ще спре
в нашето затънтено градче.
Общо взето, казано накратко –
абсолютна скука, братко...
Има ден един обаче,
в който всички някак си откачат
и градчето ненадейно оживява –
улиците му се наводняват
от сергии, столчета и маси,
пълни с Niki-та и Adibas-и.
Разбира се, да не забравяме и Ruma –
топ чепици за нищожна сума!
Дрехите пък – супер разнообразие,
чак е бедна твоята фантазия!
За парфюмите и дума да не става –
пръснеш се веднъж – жените пощуряват!
Почват все около теб да се навъртат,
да те търсят и да се озъртат!
Вещи за бита пък – най-различни,
екстра качество с цени отлични!
Плащаш две, а получаваш три –
алъш-веришът трябва да върви!
Така че идвай, на пазара е купон –
стоки милион за всеки дом!
© Калински All rights reserved.