Една очарователна любов
разцъфна – съвършено нова,
разпръсна аромат и каза:
– Откъсни ме, вече си готова!
Не бях през пролетта посята
и не поникнах заедно с цветята.
Очаквах да премахнеш своя страх,
в полетата на чувствата стоях,
а всичко там полива се с търпение.
Сезонът не е от значение...
© Теодора Петрова Всички права запазени