31.03.2024 г., 18:08 ч.

Търпението 

  Поезия » Философска
316 0 0

В себе си да вярваш е нужно!

Много чакане и трудности има

в тоз наш живот, това е тъжно,

но щастието е цел постижима!

 

Не подхождай със страх към света,

от грешки, провали не се тревожи,

те са си просто път към мъдростта,

но пази се от хорски маски и лъжи!

 

Със спокойствие проблемите приеми,

само смъртта не може да преодолееш,

с настойчивост към целта си се стреми,

път ще намериш и истински ще живееш!

 

Господ лек път не ни обещава,

но търпението ни сила ни дава!

С него и с вяра тука се устоява,

бъди твърд и ще побеждаваш!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??