14.05.2009 г., 19:43 ч.

Търсач 

  Поезия
594 0 2

Търсач

 

Търсач на отвъдна светлина
съм аз. Търся из милионите
страсти и копнежи. Сутринта
будят ме тъмни небосклони,
вечер будувам за жена!

Блуждая из между вълшебни,
прелестни земи. Някъде там -
навътре, в тъмните дълбини,
където утрото откривам сам,
а мракът е моят блян!

Скиторя се по летните мечтания,
бягам да открия ситната си жар.
Потъвам в разноцветните ухания
на изгрев. Иде ли залез - правя
признания, че търся твоя чар!

© Ангел Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??