2.03.2011 г., 20:53 ч.

Търсещият 

  Поезия » Друга
514 0 0

Залязва слънцето...

Разхожда се човек самотен,

 нахлупил той качулка -

за да е невидим той за тях и те за него...

 

Единствено в синхрон се чувства

с отминаващото време,

единствено синхрон изпитва

с дървета, птици, синева...

 

Върви си той, човекът с качулка -

наглед без цел и посока,

но пътя търси той в нощта,

търси истината -

свещ да проблесне изведнъж.

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??