9.08.2005 г., 23:33 ч.

Търсих те 

  Поезия
985 0 2

Търсих те,

            Любов

                благословена!

Търсих те

            по цялата

                         земя!

Търсих те

            между звездите

                        нощем!

Търсих те

            в космическата

                        висина!

Търсих те.............

И те намерих!

            Намерих те, любов,

            но бе необяснима!

И исках да те опозная,

и исках да те разгадая,

и всеки ден откривах

            нещо

               неоткрито.

И колкото те опознавах,

            все нещо в теб

                        оставаше

                           загадка!

И ти за мен

            остана си

                        загадка!

© Нонка Чардакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??