27.06.2007 г., 1:22 ч.

Търсих те и те намерих 

  Поезия
1067 0 6
Дълго търсих те в съня си,
виждах те в мечтите си...
Нали не си измислен
или пък сънувам..?

Долавях тялото ти с вятъра,
думите ти - с шепота на ручея,
в очите ти - звездици хиляди,
с усмивка - по-изгаряща от слънцето.

Не посмях да те докосна -
страхувах се.
Опитах се да те отмия,
но не можех.
Опитах се...
Ти беше истински.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??