24.09.2008 г., 6:58 ч.

Търся 

  Поезия » Друга
878 0 4


ТЪРСЯ вятъра, който през реки, поля и друми
ще ми донесе най-искрените и мили думи!
ТЪРСЯ и радостта в очите,
в които се отразяват на слънцето лъчите!
ТЪРСЯ една поляна красива,
която небето всяка вечер с одеяло от звезди завива.
ТЪРСЯ багрите на залеза, за да ги нарисувам,
а нощем пак срещите му със зората да сънувам.
ТЪРСЯ капката роса, в която да потъна
и като спомен този миг в сърцето си да сгъна.

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??