26.11.2008 г., 11:22 ч.  

У дома 

  Поезия » Любовна
728 0 10

 

В твоя дом пия най-хубавото кафе
приготвено от теб.
С удоволствие гледам
как пръстите ти играят
по клавиатурата на компютъра.
Душата ти - екран -
отключва нови хоризонти пред мене.
Гласът ти - мелодия от всемира -
ме гали и изпълва въздуха.
По миглите ти свирят херувими
"Рапсодия в синьо".
Как преобразяваш света в магия!
Какво? Виждам само онова, което искам!


Тихо, говори Любовта!

 

MUZIKA>>>   Рапсодия в синьо:  http://www.vbox7.com/play:ae37f8c8  

 

 

 

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??