13.06.2006 г., 0:22 ч.

У ДОМА 

  Поезия
885 0 1

У ДОМА

Зелено поле пред мен се простира,
синьо е небето, което погледа ми съзира!
Виждам аз борова гора!
Най-накрая - спокойствие и тишина!

Тичам аз през горската поляна,
заедно с девойка, хубава и засмяна!
Чувствам пълна свобода,
уверен съм, че към хоризонта мога да полетя!

У дома, у дома, у дома!
Върни ме у дома!
У дома е там, където
синьо е небето!
У дома е там,
където аз не съм сам!
У дома, у дома, у дома!
Върни ме у дома!

Пълна луна над гората изгря
и призова вълчите стада!
Воят им изпълва нощта
и ме кара да усещам мощта!

Аз съм у дома!!!

© Лилчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??