27.10.2012 г., 16:05 ч.

Убиец 

  Поезия » Любовна
434 0 0

Нея прегръщаш, а гледаш мен,

но погледът ми, знаеш, е към тебе веч' студен.

Нима ревност провокираш в мен ти?

Не знаеш ли? Oтдавна ме уби. 

 

Галиш ме неволно уж,

но знай, за мен си вече чужд.

Ти нагло с мен се подигра,

използва грубо услугите ми на жена.

 

Давай! Разкажи на всички какъв голям мъж си ти!

Как "обича" мен със своите лъжи!

Надежди хвърляше напразни

и даваше ми хиляди усмивки мазни.

 

Надеждата сега е в теб обаче,

да се върна поне за ден сърцето ти плаче,

но ще ти кажа, скъпи мой, уви!

Както казах, ти отдавна ме уби.

© Йоана Дочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??