4.10.2006 г., 12:07 ч.

убиецът 

  Поезия
571 0 2
той избяга от
среднощното клане.
вече беше свободен
дъх стоманено леден
в неговия врат се втриваше.
в тъмнината неговите
стъпки отмираха
в греховен ритъм
.Капки родна кръв
по върховете на
обувките му проблясваше.
искаше един час
един час за мечта
мечта за един час
искаше да почине
от хорските брътвежи.
сега сам,само с хаосът
в неговият ум беше.
хаосът в мозъкът му
пулсираше
искаше да излезе на вън
на свобода
да броди да убива
да копнееше
за безбройните си
бъдещи жертви.
змииското тяло се въртеше ,да
приготвяше се
за собственото си жертвоприношение,
музика ,ритъм......шепот.

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??