13.06.2019 г., 19:19 ч.

Убийствена любов 

  Поезия » Любовна
459 0 0

Като пламъците на нестихващ пожар

изгаря нашата любов.

Силна и неукротима, тя погубва 

всеки мой първичен зов.

Сърцето ми изгаря неуморно,

но жар след него вечно тлее,

гръмоносно удря мойто тяло непокорно

и после пак към живота го люлее.

Покоя търся вечно да ме приюти,

но душата ми е в хаоса все заспала...

Нестихващият огън постоянно ме гори

и на спокойствието значението съм още неразбрала.

© Iliyana Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??