1.09.2009 г., 14:05 ч.

Убита мечта 

  Поезия » Друга
1057 0 0

Разбито е сърцето ми,

а все още не знае защо.

Умряла е душата ми,

а чувства само защото?!

 

Не ме успокоява нищо

и нощта е още по-черна,

а как да спра река-сълзи

никой не ме предупреди,

че може така да боли

срина се света,

а не ме е грижа за това,

плаках, а не чувствах,

страдах, а не разбирах,

градях, а всичко се рушеше,

всяка мечта умря в утринта,

плача, а защо...

искам, а не знам какво,

търся, а само се губя,

изчезвам, за да се появя...

 

и всичко заради една...

убита мечта...

 

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??