15.12.2013 г., 18:41 ч.

Убивай ме с любов 

  Поезия » Любовна
1470 0 15

Вълшебно утро, нежен час,

въздишка, стон отронен

и толкова любов във нас -

нощта е сладък спомен.

 

Две топли длани, две очи,

които ме изпиват

и даже нещо да горчи

със сладост ме заливат.

 

Със страст и нежност, и копнеж

две устни ме извайват,

нима ще ни посипе скреж

или ще се разкайвам?

 

Постой! Не тръгвай още миг!

В нас времето е спряло.

Ще запечатам този вик

от дух и плът във цяло.

 

След ден, след месец, след година,

дали ще бъдем спомен?

Дали пред нас ще има път -

неясен и огромен?

 

Убивай ме с любов по много,

не ме жали, убивай!

Целувай ме до изнемога

и с нежност ме преливай!

© Адриана Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??