Поглеждаш. Убиващо.
Не търсиш любов.
Дъха ми изпиващ
е умът ти отново.
Поглеждам. Студено е.
Дори и страстта ти.
До болка отнемано
е това във душата ми.
Поглеждаш. Поглеждам.
Безспирно убива.
Изтривам последиците.
Усещам се жива.
© Ирен Попова Всички права запазени
много, много хубаво.