Jun 5, 2010, 10:30 AM

Убиваш 

  Poetry
525 0 2

Поглеждаш. Убиващо.

Не търсиш любов.

Дъха ми изпиващ

е умът ти отново.

 

 

Поглеждам. Студено е.

Дори и страстта ти.

До болка отнемано

е това във душата ми.

 

 

Поглеждаш. Поглеждам.

Безспирно убива.

Изтривам последиците.

Усещам се жива.

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??