5 июн. 2010 г., 10:30

Убиваш 

  Поэзия
524 0 2

Поглеждаш. Убиващо.

Не търсиш любов.

Дъха ми изпиващ

е умът ти отново.

 

 

Поглеждам. Студено е.

Дори и страстта ти.

До болка отнемано

е това във душата ми.

 

 

Поглеждаш. Поглеждам.

Безспирно убива.

Изтривам последиците.

Усещам се жива.

© Ирен Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??