22.09.2019 г., 1:03 ч.

Ученичка 

  Поезия » За деца
512 1 2

Името й е Елица,

тихичка като мушица

и усмихната и мила

тя на чина се е свила.

 

Слуша Ели във захлас,

че е вече в първи клас,

свърши детската градина

и в училище премина.

 

Тук невинаги е лесно,

но е всичко интересно,

днес урока го разбра

от учителка добра.

 

Името й е Елица,

чернокоса хубавица

и е толкова добричка

и прилежна ученичка.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Ани, че не си ме забравила и още четеш стиховете ми. Радвам се, че ти харесват детските ми.
  • Вярна си на писането за деца. Правиш го умело.
Предложения
: ??:??