Името й е Елица,
тихичка като мушица
и усмихната и мила
тя на чина се е свила.
Слуша Ели във захлас,
че е вече в първи клас,
свърши детската градина
и в училище премина.
Тук невинаги е лесно,
но е всичко интересно,
днес урока го разбра
от учителка добра.
Името й е Елица,
чернокоса хубавица
и е толкова добричка
и прилежна ученичка.
© Иванка Морарова All rights reserved.