15.09.2012 г., 10:56 ч.

Ученик и коте 

  Поезия » За деца
868 0 14

Честит 15 септември

Гледам – моята писана
се чумери отзарана.
Аз домашните си пиша,
тя по котешки въздиша:

- Леле, колко стана важен –
сякаш иска да ми каже.
- Стига драска тези букви,
къс денят е, рано мръква,

все така ли ще скучая,
скачай да си поиграем!
Брей, че упорито мърка –
чак домашното си сбърках

и неволно сложих в края
вместо точка, запетая.

© Владимир Виденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??