17.03.2012 г., 23:26 ч.

Училищен спомен 

  Поезия » Любовна
698 0 0

Аз още помня първия учебен ден

и родното  училище голямо,

в което като прекрачих прага,

научих се да пиша Мамо.

 

И слънчевата класна стая,

и първия ми усмихнат учител,

в света на знанието и науката,

моят голям пътеводител.

 

А бях още малък,

 малко мъничко дете,

 което с времето в училище

 щеше да се изучи и порасте.

 

И днес на вас, училище, учители,

с двете си пораснали ръце,

цвете с обич ви поднасям

и благодаря ви от сърце!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??