25.05.2024 г., 18:26 ч.

Удавяне 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Свободен стих
159 0 2

Шедьоврите не раждат се за ден

Но погледна ли те теб, като шадраван извират те от мен

Моя музо, от вълшебство изтъкана

В очите ѝ морето, а в душата - океана

Искам аз да опозная

Дълбините, всяка морска пещера,

Всеки процеп, чак до пясъчното дъно

Да успея да се добера

Всичко искам аз да видя

Част любима аз от теб

Не мога да си избера

Да се гмурна устремено съм готова

Във водите

На очите 

Твои

Бих удавила се даже

В падината морска на погледът ти снобски

Бих се аз внедрила и без грам обноски

Бих те присвоила изведнъж

Всяка част от теб, но не на вноски,

Наведнъж 

 

 

Завинаги

За И. 

© В. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??