6.01.2007 г., 18:01 ч.

УДИВИТЕЛНО 

  Поезия
899 0 5
СЪБЛИЧАЙ СПОМЕНИТЕ МИ ТАКА,
ЧЕ ДА ОСТАНА БЕЗ МИНАЛО.
ОБИЧАЙ МЕ СИЛНО СЕГА
И ЗАПАЛИ ОТНОВО СЪРЦЕТО ИЗСТИНАЛО.
ПИШИ ВЪРХУ
БЕЛИЯ ЛИСТ НА СЪРЦЕТО МИ
                    С УДИВИТЕЛНИ,
                  ВЪЗКЛИЦАТЕЛНИ,
                  ПОДБУДИТЕЛНИ
                  И ОБИЧАЩИ ЗНАЦИ!
И ЩЕ ТИ ПРОСТЯ
ПЕРИОДА МЪЧИТЕЛЕН НА МНОГОТОЧИЯТА
                                       И БЕЗОЧИЯТА,
             И СЪНЯ
                    КОШМАРЕН НА ИЗНЕВЯРАТА
               СЪС СТАРАТА ТИ ПОЛУ-ЛЮБОВ.
И МЕ ПРЕВЪРНИ В ЗАВЪРШЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ-
                                     БЕЗ ОТЕГЧЕНИЕ,
                 ВЪВ ЕДНА ЖИВА, НОВА, БУЙНА
         И СТРАСТНА ЛЮБОВ- УДИВИТЕЛНА!!!

© Виргиния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??