Уханието ти просто ме влудява,
толкова е свежо и прекрасно!
Уханието на Душата и Духа -
едно ефирно, нежно Обещание!
Хармония - Любов осъществена
и глътка преродена Светлина!
Покоят е магията в ръцете ни
и жаждата за Вечна Свобода,
така съм Пуст и Дълговечен,
че може даже силно да крещя!
Не трябва вече да те търся,
намерих те сред хиляди неща!
Открих те в мене, спомен вечен
и Огнена, Несбъдната Мечта!
Аз чаках Те Еони безконечни
и молих се на Бога и на Теб,
пребродих мъки дълговечни
открих те аз - Несбъдната Мечта!
© Ангел Филипов Всички права запазени