Nov 2, 2011, 10:21 AM

Уханието ти 

  Poetry » Love
1147 0 3

Уханието ти просто ме влудява,

толкова е свежо и прекрасно!

Уханието на Душата и Духа -

едно ефирно,  нежно Обещание!

Хармония - Любов  осъществена

и  глътка  преродена Светлина!

Покоят е магията в ръцете ни

и  жаждата за Вечна Свобода,

така съм Пуст и  Дълговечен,

че може даже силно да крещя!

Не трябва вече да те търся,

намерих те сред хиляди неща!

Открих те в мене, спомен вечен

и  Огнена, Несбъдната Мечта!

Аз  чаках Те Еони безконечни

и молих се на Бога и на Теб,

пребродих мъки дълговечни

открих те аз - Несбъдната Мечта!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Минке! Поздравявам те и аз! Благодаря Сиси, наистина се чувствам щастлив! Поздрави!
  • Поздравления, щастливецо!
  • Радвам се за вас !Открили сте несбъднала мечта!Поздрав!
Random works
: ??:??