Уханието твое...
Слънчеви лъчи ме омагьосват
с вкус на сутрешно кафе
и ароматът твой - докосва ме,
и чашите са само две...
Сънуван... Несънуван...
Сутрешен... Уханен в моето небе...
За тебе как ли се жадува?...
Като за сутрешно кафе?...
© Таня Георгиева Всички права запазени