20.02.2011 г., 16:15 ч.

Ухая на теб 

  Поезия » Любовна
784 0 1

В един побъркан Свят,
погълнат от хаос,
разлиствайки цвят,
донасяш ни пакост:

любовта долита с твоите листа
и, брутално гърчейки се моята душа -
сякаш под нокът забил се е чеп -
отказва да приеме, че ухая на теб.

© Константин Соколов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??