Feb 20, 2011, 4:15 PM

Ухая на теб 

  Poetry » Love
809 0 1

В един побъркан Свят,
погълнат от хаос,
разлиствайки цвят,
донасяш ни пакост:

любовта долита с твоите листа
и, брутално гърчейки се моята душа -
сякаш под нокът забил се е чеп -
отказва да приеме, че ухая на теб.

© Константин Соколов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??