20.03.2011 г., 12:29 ч.

Уж е зима 

  Поезия » Философска
703 0 0

Уж е зима -

кокиче бяло

от снега наднича.

Нежност и сила,

сън и пробуда

в нас се преплитат.

Уж е зима -

под коси побелели

детски спомен, мечти...

Уж е зима -

 клон натежал е,

а душата стреми се

към своя Създател -

кокиче бяло

в зимните дни.

© Гизи Пиринска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??