Mar 20, 2011, 12:29 PM

Уж е зима 

  Poetry » Phylosophy
758 0 0

Уж е зима -

кокиче бяло

от снега наднича.

Нежност и сила,

сън и пробуда

в нас се преплитат.

Уж е зима -

под коси побелели

детски спомен, мечти...

Уж е зима -

 клон натежал е,

а душата стреми се

към своя Създател -

кокиче бяло

в зимните дни.

© Гизи Пиринска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??